Участниците от третия сезон на риалити формата на NOVA Игри

...
Участниците от третия сезон на риалити формата на NOVA Игри
Коментари Харесай

Звезди от „Игри на волята“ чакат бебе


Участниците от третия сезон на риалити формата на NOVA „ Игри на волята “ - Елия и Валентин, чакат бебе . „ Все още не знаем пола “, споделят бъдещите родители.

Двойката разгласи прелестната вест в обществените мрежи с кадър от Малта, където са на почивка. На фотото те държат фотография от видеозон, от която се подразбира новината. „ От запознанство в риалити до основаване на семейство “, написаха звездите. Щастливата Елия разгласи, че е едвам в 4-ия месец и към този момент се усеща доста добре. „ Не съм повръщала, не ми е ставало неприятно, единствено първите 3 месеца имах отмалялост “, споделя тя. До публицистичното привършване на броя двамата не дадоха отговор на питане на „ Телеграф “ за повече детайлности за бъдещото събитие. Елия няма искания за пола на бебето, само че на Валентин му се желае да има наследник, с който да играе футбол. „ Нямам искания, само желая да вземе характера на татко си “, смее се бъдещата майка. „ Докторите знаят пола на бебето, само че ние двамата не го знаем, тъй като желаеме да създадем джендър ревю “, прибавя хубавицата. Тя желае празненството за пола да бъде непретенциозно, само че нейната половинка упорства за фойерверки и конфети.

Двамата се срещат в предаването, само че се влюбват един в различен по-късно . В началото на годината Валентин падна на колене пред Елия в Египет и тя сподели заветното „ Да “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР