Участниците от третия сезон на Игри на волята могат да

...
Участниците от третия сезон на Игри на волята могат да
Коментари Харесай

Морунов и Елизабет от Игри на волята са заедно?

Участниците от третия сезон на " Игри на волята " могат да се похвалят с нови любовни завоевания. Мозъкът на " Приключенците " Валентин към този момент призна, че след края на шоуто е почнал връзка с учителката Елия, която също беше в неговото племе, само че отпада още в самото начало на формата. Оказва се, че май още двама от участниците имат алъш-вериш. Става въпрос за Морунов и Елизабет, които са към момента в играта и се борят за огромната парична премия от 100 бона.

Появи се скандално видео в нета, в което един от миналогодишните участници се включва на видео връзка с част от участниците от последния сезон, които са се събрали и гледат дружно " Игри на волята ". Тази традиция е още през цялото време, защото форматът публично е завършил и някои от участниците се събират вечер да гледат и разясняват случилото се. И на видео връзката се видя по какъв начин Морунов и Елизабет са прегърнати, само че щом виждат камерата се отдалечават, очевидно смутени.

Такива клюки се прокрадват от известно време измежду останалите участници, а видеото единствено удостоверява, че може би в действителност имаме вест. Компания им вършат Валентин, Елия и Туджаров. Доколкото знаем, Морунов има жена и деца, само че не знаем дали се е разделил и какво се случва в фамилния му живот. Със сигурност напълно скоро всичко ще стане ясно, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР