Участниците от риалити формата по NOVA Игри на волята“ Валентин

...
Участниците от риалити формата по NOVA Игри на волята“ Валентин
Коментари Харесай

Участници от Игри на волята се сгодиха на плажа

Участниците от риалити формата по NOVA „ Игри на волята “ Валентин Минчев и Елия се сгодиха на плажа в Египет дни след рождения й ден. „ Валери беше скрил пръстена в куфара ни “, разкри русокосото момиче.

„ Всъщност и преди време, когато сме били на почивки, да вземем за пример във Виена, мислех, че може да ми направи предложение за брак. От известно време подозирах, че скоро ще го направи. Но тъкмо за почивката ни в Египет минимум допусках. По принцип, каквито и изненади да прави постоянно го пипвам. Дори и най-странното нещо да ми подари, като портфейл или чанта, аз постоянно имам предусещане какво ще е, а и той от време на време самичък се издава. Но този път по никакъв метод не се издаде, не съм се и опитвала да го хвана “, описа щастливата избраница.

„ Валери беше скрил пръстена в огромния ни куфар, който оставихме на основния вход на хотела. А там дневно минават стотици хора и куфарът заставам там през целия ден. Аз се замислих, че няма по какъв начин да има нещо скъпоценно в куфара, щом той по този начин умерено го остави, в случай че някой може да го открадне. След цялото събитие той ми призна, че се е тормозил доста за пръстена, само че това му оказа помощ да не се издаде “, показа Елия, написа Телеграф.

.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР