Участниците на Финалите на ATP един по един пристигат в

...
Участниците на Финалите на ATP един по един пристигат в
Коментари Харесай

Рафаел Надал проведе първа тренировка в Торино


Участниците на Финалите на ATP един по един идват в Торино и се приготвят все по-усърдно за конкуренцията. Сред тях към този момент е и един от любимците – Рафаел Надал. Световният №2 кацна в Италия нощес, а през днешния ден организира първа подготовка в Pala Alpitour.

След съвсем два месеца отвън игра Надал се завърна на корта на Мастърс шампионата в Париж предходната седмица. Надпреварата във Франция обаче не мина по никакъв начин добре за Матадора и той загуби от Томи Пол още в първия си мач, като по този метод за пръв път в кариерата си отпадна преди четвъртфиналите в „ Берси “.

В Торино рекордьорът по трофеи от Големия шлем ще има опция да измести от първата позиция в ранглистата своя съотечественик Карлос Алкарас, който бе заставен да се отдръпна от шампионата поради травма. В момента Надал има актив от 5820 точки и е на 1000 пункта зад младежа, само че Стефанос Циципас също има късмет да приключи годината като водач (5350).

Освен Надал и Циципас на Финалите ще играят още Каспър Рууд, Даниил Медведев, Феликс Оже-Алиасим, Новак Джокович, Андрей Рубльов и Тейлър Фриц. Жребият за груповата фаза ще бъде изтеглен на следващия ден (10 ноември) от 13:00 ч. българско време.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР