Участници в антиамериканска демонстрация във Витлеем изгориха на улиците на

...
Участници в антиамериканска демонстрация във Витлеем изгориха на улиците на
Коментари Харесай

В Палестина гориха портрети на Тръмп

Участници в антиамериканска проява във Витлеем изгориха на улиците на града няколко портрета на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. По този метод те стачкуват против желанието на администрацията в Белия дом да реалокира посолството си от Тел Авив в Йерусалим.
Протестите избухнаха, откакто нощес Белият дом заяви за желанието на Тръмп да реалокира американското посолство от Тел Авив в Йерусалим и по този метод в действителност да признае свещения град за столица на Израел. Засега от Белия дом разясняват, че даже след публично изказване на Тръмп по въпроса дипломатическата задача няма да бъде преместена незабавно.
Консулството на Съединени американски щати в Йерусалим предложи на американските жители да се въздържат от посещаване на Западния бряг на река Йордан и Източен Йерусалим, където могат за избухнат всеобщи протестни акции.
Витлеем се намира в Палестинската автономност на Западния бряг на река Йордан.

Palestinian CHRISTIANS in Bethlehem burn photos of Donald Trump to protest proposed recognition of Jerusalem as Israel`s capital https://t.co/1sSy63qs1D via @MailOnline
— CatoTheYounger (@catoletters) 6 декември 2017 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР