Участници от Австрия, Кипър, Гърция и България ще изпълнят с

...
Участници от Австрия, Кипър, Гърция и България ще изпълнят с
Коментари Харесай

Участници от няколко страни ще включват в арменски фестивал в Пловдив

Участници от Австрия, Кипър, Гърция и България ще изпълнят с многоцветието си сцената пред Община Пловдив на пл. „ Стефан Стамболов “ 1 по време на идния VI-ти Международен Фестивал „ Здравей Армения “, който ще стартира на 04.06.2023 година от 11:00 часа.
Прочетете още
Танцьори, вокални реализатори, фотографи, дребни и огромни ще покажат танцови и певчески  умения, неповторими снимки, достоверна арменска музика, колоритни национални носии, извънреден заряд и арменска топлина.

Арменската самоинициатива в България ще бъде показана от участници от Пловдив, София, Русе, Варна и Бургас. Началото на феерията от страсти ще бъде обещано с флашмоб, в които ще вземат присъединяване представители на всички танцови сформира от 18:30 часа на 03.06.2023 г, пред площад „ Римски Стадион “. А по-късно близо 400 индивида ще изпълнят двора на Арменския Храм „ Сурп Кеворк “, гр. Пловдив по време на другарската вечеря, готова от основния уредник на фестивала, фондация Аракс. И като че ли алегорично с религия в сърцата всички дружно ще заговорят на един език, този на изкуството, обичта и другарството.

Фестивалът „ Здравей Армения “ е част от Културния календар на гр. Пловдив и се реализира с поддръжката на Община Пловдив. „ Ще се радваме да създадем съпричастни гостите и жителите на града ни с Арменското творчество, просвета и изкуство “, споделиха уредниците от фондация Аракс.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР