Участникът във Фермата Димитър Караиванов ще става татко.През август IT

Участникът във Фермата Димитър Караиванов ще става татко.През август IT ...

Ново бебе във Фермата


Участникът във "Фермата" Димитър Караиванов ще става татко.

През август IT специалистът и неговата съпруга очакват първото си дете, а след броени дни, на 12 юни, Митко ще влезе в друга, нова за него роля. Той ще бъде един от лекторите на събитието "Кариера и живот - Защо в България", организирано от платформата  "Bulgaria Wants You".

"Препоръчвам тези събития на всички млади и прогресивни хора, които искат да се реализират на пазара на труда. Аз специално ще говоря, за това какво е отговорност и как да мотивираме хората около нас, а и самите себе си. Лекцията е едно кратко пътешествие през моя професионален живот" - сподели Димитър Караиванов.

Основният съвет, който той дава на младите предприемачи е да не се разпръскват в много дейности и неща.

 

„Когато започваш бизнес можеш да направиш толкова много неща, трудно е да избереш най-важното. Хората се разпиляват. Прави едно нещо, направи го като хората и след това направи второ“, съветва IT специалистът.

Платформата Bulgaria Wants You ще гостува на 12 юни в Sofia Event Center, със събитието “Живот и кариера – защо в България”. Сред лекторите са: освен Димитър Караиванов, предприемачите Дарин Маджаров, Светлин Наков, Геновева Христова, Андрей Давчев, Иван Георгиев, Евгени Боянов,  Анна Цолова, Николай Георгиев и проф.Георги Бърдаров.

Водещи са продуцентите Иван и Андрей. Те ще споделят своя опит и практически съвет за успех в България, а гостите на събитието ще могат да посетят щандовете на партньорските организации на платформата, където ще могат да получат и реални оферти за работа.

Източник: hotarena.net