Участникът във Фермата Димитър Караиванов ще става татко. През август

...
Участникът във Фермата Димитър Караиванов ще става татко. През август
Коментари Харесай

Ново бебе във Фермата

Участникът във " Фермата " Димитър Караиванов ще става баща.

През август IT експертът и неговата брачна половинка чакат първото си дете, а след броени дни, на 12 юни, Митко ще влезе в друга, нова за него роля. Той ще бъде един от лекторите на събитието " Кариера и живот - Защо в България ", проведено от платформата  " Bulgaria Wants You ".

" Препоръчвам тези събития на всички млади и прогресивни хора, които желаят да се осъществят на пазара на труда. Аз особено ще приказвам, за това какво е отговорност и по какъв начин да мотивираме хората към нас, а и самите себе си. Лекцията е едно малко странствуване през моя професионален живот " - показа Димитър Караиванов.

Основният съвет, който той дава на младите бизнесмени е да не се разпръскват в доста действия и неща.

 

„ Когато започваш бизнес можеш да направиш толкоз доста неща, мъчно е да избереш най-важното. Хората се разпиляват. Прави едно нещо, направи го като хората и по-късно направи второ “, поучава IT експертът.

Платформата Bulgaria Wants You ще гостува на 12 юни в Sofia Event Center, със събитието “Живот и кариера – за какво в България ”. Сред лекторите са: с изключение на Димитър Караиванов, бизнесмените Дарин Маджаров, Светлин Наков, Геновева Христова, Андрей Давчев, Иван Георгиев, Евгени Боянов,  Анна Цолова, Николай Георгиев и проф.Георги Бърдаров.

Водещи са продуцентите Иван и Андрей. Те ще споделят своя опит и на практика съвет за триумф в България, а гостите на събитието ще могат да посетят щандовете на партньорските организации на платформата, където ще могат да получат и действителни предложения за работа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР