Участникът в шампионския тим на Сиатъл от 2014 г. Пърси

...
Участникът в шампионския тим на Сиатъл от 2014 г. Пърси
Коментари Харесай

Пърси Харвин: Нямаше мач да не се напуша преди да изляза на терена

Участникът в шампионския отбор на Сиатъл от 2014 година Пърси Харвин открехна завесата към подозирания червен килим, постлан от Лигата по пътя към купата. В изявление за „ Блийчърс рипорт” уайд рисийвърът твърди, че не е имало мач през оня сезон, в който да не се появи на терена напушен.

„ Марихуаната е единственото, което ми помагаше. Без да се напуша не излизах на терена. Имах коктейл от седем медикамента, които комбинирах с трева с цел да се оправя с пристъпите на тревожност”, разкрива Харвин, който хвана всичко на всичко пет паса за 43 ярда в сезона на Супербоул XLVIII.

По пътя към него с изключение на с развинтен или веорятно изцяло отсъстващ режим на допинг надзор Сиатъл могат да се похвалят и със сериозното съдийско рамо, което получиха във финала на конференцията. Върхът бе 58-секундният предел за офанзива, който „ зебрите” им подариха за оказалия се надвит тъчдаун при триумфа с 23:17 против Сан Франциско. Харвин не игра в този мач, тъй като имаше разтърсване на мозъка, а ден по-рано бе и нокаутирал съотборника си Голдън Тейт с кошче за отпадък.

Харвин се появи в пет мача за Сиатъл след купата преди да бъде шитнат в НЙ Джетс през октомври 2014-а. Неговата кариера приключи през 2016 година с екипа на Бъфало.

Самият Тейт не игра повече за Сиатъл след Супербоул XLVIII по полови аргументи.
Той бе хванат в леглото с тогавашната брачна половинка на куотърбека Ръсел Уилсън на празненството за купата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР