Участник, който е готвил за принц Хари и Меган Маркъл,

...
Участник, който е готвил за принц Хари и Меган Маркъл,
Коментари Харесай

Сензационно: Готвач на принц Хари и Мегън влиза в „Хелс Китчън“

Участник, който е готвил за принц Хари и Меган Маркъл, ще прекрачи прага на новия шести сезон на кулинарното риалити „ Хелс Китчън “ след броени дни, а осъществяванията му занапред ще интригуват феновете.

Освен това в горещата кулинарна конкуренция по Нова тв ще се изявяват още и действаща кметица, паметен звезден тим и готвачи, които имат голям капацитет да се трансфорат във вайръл сензации.

Взискателният началник Виктор Ангелов ще посрещне нови колоритни кандидати за премията от 100 000 лв., а в Кухнята на Ада още веднъж ще влезе и специфичен тим с известни персони, подготвени да нажежат пристрастеностите до краен лимит. Звездите ще се състезават против алените и сините, с цел да излъчат своя победител, написа show.blitz.

„ Събрали сме на едно място доста кулинарни гении, само че и запаметяващи се персони. Няма да повярвате какви хора ще влязат. До мен в Кухнята на Ада още веднъж ще бъдат моите опитни помощници Дани Спартак, Никола Симеонов и Светла Илиева. В новия сезон ще продължим и с пътешествията на караваните из страната, с цел да предизвикаме участниците ни по всевъзможни способи “, споделя още началник Ангелов.

Тази година измежду кандидатите за победа в кулинарното риалити, което започва на 19 февруари, попадат повече от атрактивни персони с любопитни житейски истории, които имат голям капацитет да се трансфорат във вайръл сензации.

Росица Валентинова

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР