Участничките и хората зад камера обаче трябва да мълчат до

...
Участничките и хората зад камера обаче трябва да мълчат до
Коментари Харесай

Ясна е победителката в Ергенът №3

Участничките и хората зад камера обаче би трябвало да мълчат до последния епизод през проблетта коя този път е спечелила любовта на предприемача Александър, само че по този начин или другояче победителката към този момент е известна. Този път фотосите на " Ергенът " не бяха в Турция, а на остров Родос в Гърция. Луксозното имение, в което дамите са се стремили да пленят сърцето на предприемача Александър Младенов, има даже хеликоптерна площадка. Сценаристката Ваня Щерева употребява връщането си вкъщи, с цел да се види с приятеля си Юлиан Вергов.

Реклама
Водещият Наум Шопов пък се пошегува, че към този момент трета година той е огромният печеливш в предаването, което си е самата истина. Бившият лекар се появява за малко, едвам разгласи идването на Ергена и има задоволително време за себе си и фамилията си, което също го съпровожда в Гърция, като дружно с това взима сериозен хонорар.

Той разгласява фотография от летището на Родос, на която виждаме половинката му Теа Минкова и дъщеричката им Амая. „ Всички рози са дадени! Прибирам се с най-ценното “ – написа потомственият артист. Другата оригиналност е, че Теа Минкова също се включи в работния развой. Двамата с Наум снимаха онлайн изданието на сантименталното риалити. „ Мега крепко стават фотосите, тъй като интервюираме девойките, които си потеглят от имението. Ще станете очевидци на техните неподправени реакции. Онлайн поредицата ще се появява в btvplus.bg след излъчването на ефирния епизод “ – споделиха Теа и Наум при започване на октомври, до момента в който използваха един от почивните дни за разходка на малко познатия гръцки остров Сими,
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР