Участията на поп-фолк звездите у нас може и да са

...
Участията на поп-фолк звездите у нас може и да са
Коментари Харесай

Работата за новия сезон започна: Галин готви ново супер тяло, ето и защо се е ваксинирал

Участията на поп-фолк звездите у нас може и да са мощно редуцирани поради наложените противопандемични ограничения, само че един от изпълнителите към този момент се готви за новия сезон. Става въпрос за Галин, а под " сезон " имаме поради оформянето на тялото. 

Виж още: Пацо от Big Brother: " Мислех Пеньо за по-грозно момиче, само че и на тях би трябвало да се обръща внимание "  

Певецът даде опция на почитателите му да му задават въпроси и един от тях го попита на каква фаза е - дали чисти мазнини или приема повече калории за повишение на мускулната маса. Е, Галин е решил да " качва ". Той даже разгласява фотография на моментната си форма, която е повече от добра, та нямаме самообладание да забележим каква ще бъде финалната!

Виж още: Стратегът на " Игри на волята ": Туджаров с неповторим татус 

Иначе Галин призна, че към момента няма човек до себе си, а 90% от текстовете, които е написал, са по случки от живота му. Певецът издаде и тайната на безупречно белите си зъби - фасети!

Изпълнителят бе запитан дали се е ваксинирал, като отговорът му е позитивен. Решил да си сложи имунизацията, защото получил много информация, а и доста негови близки към този момент го били създали.

Виж още: Най-популярните и съвременни имена, с които родните звезди кръщават децата си

В професионално отношение пък Галин съобщи, че в края на месеца идва новата му ария със Симона. Предвид триумфа на последната, нямаме самообладание да чуем какво са ни подготвили. 

Изображение: https://www.instagram.com/galin_music/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР