Участието на Иван Юруков в сериала „Откраднат живот” продължи само

...
Участието на Иван Юруков в сериала „Откраднат живот” продължи само
Коментари Харесай

Защо Иван Юруков напусна „Откраднат живот”?

Участието на Иван Юруков в сериала „ Откраднат живот” продължи единствено два сезона. Той няма да взе участие в новия, девети сезон на продукцията, настояват осведомени. В първия епизод от следващото продължение на лекарската сага стана ясно, че героят му – неврохирургът Деян Табаков, е отпътувал за Америка. Това значи, че артистът е прекратил работата си в сериала.

Въпреки че Юруков се радва на солидна доза обич от страна на феновете, изключително от страна на нежния пол, ролята му не получи задоволително утвърждение в „ Откраднат живот”. Героят му не се хареса на по-голямата част от почитателите, като най-вероятната причина е, че през голямата част от времето той не искаше да одобри своята новородена дъщеричка и бе подготвен да се откаже от нея и да я даде за осиновяване.

Зрителският митинг против Табаков се оказа прекомерно огромен, с цел да остане той в сериала. Говори се, че самият артист също не горял от предпочитание да продължава работата си в продукцията тъкмо в този момент. Последните месеци той е бил ангажиран с режисьорския си дебют за огромен екран – филмът „ До последния каприз”, който бе приключен след дълга и усилена битка за финансиране, траяла с години. Юруков съумя да го направи съвсем без пари, влагайки голяма доза персонален труд в лентата. Това в комбиниране с работата му в театъра надали е оставило доста свободно време, с цел да се снима и в „ Откраднат живот”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР