Участието на халфовете Фил Фодън и Калвин Филипс остава под

...
Участието на халфовете Фил Фодън и Калвин Филипс остава под
Коментари Харесай

Фил Фодън и Калвин Филипс остават под въпрос за мача с Италия

Участието на халфовете Фил Фодън и Калвин Филипс остава под въпрос преди дуела на Англия против Италия в събота. Това съобщи мениджърът на " трите лъва " Гарет Саутгейт.

Срещата от Лига на нациите на стадион " Молиню " в Уулвърхямптън ще бъде повтаряне на финала от Евро 2020 сред двата тима, извоюван от " адзурите " след дузпи преди по-малко от една година в Лондон. Англичаните имат единствено една точка и са на дъното в Лига " А " група 3 на шампионата със единствено една извоювана точка.

" Все още разчитаме и на двамата. Фил се причисли към тренировката ни тази заран, само че към момента не знаем с акуратност дали ще може да играе. Неговото предпочитание е да играе, само че към момента е рано да се каже. Калвин не взе участие в заниманието и също остава под въпрос. Ще забележим на следващия ден сутринта.

Това е потребен мач на доста високо равнище за всички останали в състава. Те ще би трябвало да покажат всичко най-хубаво, на което са способни. Винаги желаеме да печелим, само че и да дадем късмет на някои от играчите да придобият опит ", сподели Саутгейт.
 Гарет Саутгейт отхвърли рецензиите за неприятното начало на Англия в Лига на нациите
Гарет Саутгейт отхвърли рецензиите за неприятното начало на Англия в Лига на нациите

Знам какво желаех от тези мачове, разяснява специалистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР