Участието на Григор Димитров на надпреварата в Монте Карло продължи

...
Участието на Григор Димитров на надпреварата в Монте Карло продължи
Коментари Харесай

Най-доброто в Монте Карло: Евроспорт избра удар на Григор за топ изпълнението в турнира

Участието на Григор Димитров на конкуренцията в Монте Карло продължи по-кратко, в сравнение с всички ни се искаше, само че българинът остави своя неизменим искра след себе си и в Княжеството, като също така сподели, че се намира в отлична форма за началото на клей сезона.

Световният номер 10 имаше всички шансове да в профил миналогодишния финалист Холгер Руне, само че пропусна два мачбола и датчанинът си извоюва триумф в близо 4-часовата 1/8-финална борба сред двамата, макар че по нищо не го заслужаваше с всички мръсни номера, до които прибегна в хода на мача.

Нашият съотечественик пък за следващ път си заслужи любовта на публиката и сътвори някои фамозни точки в срещата си със скандинавеца, измежду които бяха печеливш пасинг шот зад тила и уинър при удар над глава, който беше  със скорост от единствено 42 километра в час. Въпросните две точки към този момент ви бяха показани в един от предходните ни материали, само че новото към тях е, че екипът на Евроспорт направи ранглиста с 5-те най-хубави удара за целия шампионат и сложи отпред " fake smash-а " на първата ни ракета.

В класацията също така попаднаха бекхенд смача от главната линия на Николас Джари, както и осъществявания от ракетите на Стефанос Циципас, Яник Синер и Карен Хачанов, а ето и цялостното видео най-хубавите отигравания в Княжеството през тази година:



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР