Участието на еротичната моделка Стефано, по-позната онлайн като Tattstoner, в

...
Участието на еротичната моделка Стефано, по-позната онлайн като Tattstoner, в
Коментари Харесай

След фиаското в Доминикана: Tattstoner се оплака от тежка инфекция

Участието на еротичната моделка Стефано, по-позната онлайн като Tattstoner, в Survivor се трансформира в същинско крушение. 

Въпреки че моделката тренираше настойчиво от дълго време и постави всички старания да бъде подготвена за тестванията там, присъединяване ѝ в шоуто завърши за рекордните два дни. 

Виж още: Без да желае: Теа Минкова издаде коя печели сърцето на " Ергенът "  

Тя се оплака първо от неналичието на храна, онлайн показа, че хигиеничните условия просто липсвали, а накаря се оказа, че страда от тежка зараза на крайници.

За последното тя разкри на стори, в което съобщи, че точно казусът с крайника я бил решаващият за решението ѝ. " Разбира се, изборът беше мой, можех да седнал съм и да се утежнявам, играх две игри с инфекцията и отново дадох сърце и душа, че дори означих победа, само че не ми се рискуваше по този метод ", написа тя. 

Стефи акцентира, че няма нищо същинско в догатките на хората онлайн, а точно, че поради абстиненция не е съумяла да продължи присъединяване си в шоуто.

Виж още: Сем. Джаферович са в рецесия, Ваня се извини за неприятния си български език

Междувременно Tattstoner беше упреквана, че се е оплакала от хигиеничните условия, а самата тя не е сменила бельото си за дребното дни ефир нито един път. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР