Участието на един от основните футболисти на Добруджа Кристиян Димитров

...
Участието на един от основните футболисти на Добруджа Кристиян Димитров
Коментари Харесай

Добруджа приема без лидерите си дубъла на Лудогорец

Участието на един от главните футболисти на Добруджа Кристиян Димитров в идния значим домашен мач против Лудогорец II остава проблематично. Универсалният футболист е малтретиран от здравословен проблем, поради който към този момент няколко дни не тренира пълноценно със съотборниците си. Яснота дали един от водачите на тима ще е разполагаем за неделния дуел ще има директно преди началния съдийски сигнал.

Твърдо отвън сметките на старши треньора Емил Велев е първият капитан Николай Петров, продължаващ да лекува контузия в ръката. Аут поради травми е и Тодор Колев, който минава възстановителни процедури в София. Останалите добрички състезатели са здрави, като на тях се разчита да запишат първа домакинска победа напролет, която е от голямо значение за оцеляването на отбора във Втора лига.

При триумф над дублиращия състав на разградчани, които през седмицата се разделиха с треньорския тандем Ради Здравков-Галин Иванов, " жълто-зелените " ще се приближат компактно до противника и до избавителната зона. В идния мач вторият състав на " орлите " ще бъде воден от шефа на Детско-юношеската школа Радослав Комитов. Негов асистент на стадион " Дружба " ще е треньорът на Лудогорец U19 Тодор Живондов.

Съперникът е 14-ти в класирането с актив от 19 точки, а добруджанци са последни в таблицата с 14 пункта. Именно заради тази причина трите точки са без конкуренция за добричлии, които още веднъж се надяват на поддръжка от страна на най-верните си последователи. Ръководството на неделния дуел е поверено на Валентин Железов от Бургас. Негови асистенти ще бъдат Станимир Илков и Мирослав Желев.
Втора лига 23 кръг, събота 6 април  Добруджа 18:00  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР