Убийците от Капана Цанко Петрунов /45/ и Кирил Стоянов/43/ остават

...
Убийците от Капана Цанко Петрунов /45/ и Кирил Стоянов/43/ остават
Коментари Харесай

Убийците от Капана остават окончателно зад решетките

Убийците от Капана Цанко Петрунов /45/ и Кирил Стоянов/43/ остават за непрекъснато в ареста. TrafficNews научи, че двамата не се обжалвали наложената им преди 10 дни мярка за неотклонение „ задържане под стража”. Така Цанко и Кирил ще останат зад решетките до започване на процеса против тях.

Припомняме, че случаят се случи на 7 юли, към 23 часа, зад Джумая джамия, а до трагичния край се стигна след сборичкване.

Оказва се, че повода за убийството е скандална преживелица, ден преди похищението. Жертвата - Лалко опипал малолетно момиче в градинката на Джумаята. Там била компания от младежи, измежду които и момичето. Лалко се доближил и обарал момичето.

Постъпил е и сигнал до полицията, само че детето отказало да свидетелства. Ден по-късно, Цанко и Кирил решили до го санкционират.

Двамата мъже, които били мъртвопияни, налагали Лалко над 7 минути. По данни на прокуратурата проби отчели над 3 промила алкохол в кръвта.

След побоя, кенезетерапевт е указал помощ на Лалко, констатирайки гибелта. Чувайки това, Кирил се изплашил и се прибрал у дома.

Според информация, Лалко спал в дома му в продължение на два дни. Убиецът взел якето на жертвата и го изхвърлил в резервоар. Впоследствие, връхната дреха е открита. Иззети са били и камерите, които ясно демонстрират механизма на убийството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР