Убийството в Драгалевци е изключително тежко престъпление. Разследването е в

...
Убийството в Драгалевци е изключително тежко престъпление. Разследването е в
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Прокуратурата ще поиска постоянен арест за Габриела

" Убийството в " Драгалевци " е извънредно тежко закононарушение. Разследването е в начален стадий и стартира по сигнал на бащата на жертвата, защото е нямал връзка с него. Със следи за палеж, опит за изтриване на натрупа, за заличаване на автомобила. На Габриела е натрапен домакински арест за момента, с цел да си гледа детенцето. Вече има заповед на шефа на Дирекция " Социално подкрепяне " въз основата на отчет на отдел " Закрила на детето " по отношение на децата са наложени незабавни ограничения за отбрана и те са дадени за краткотрайно развъждане на родителите на Пейо. Очаква се прокуратурата да изиска непрекъснато " задържане под стража " за Габриела. Иззет е и видеозапис, който не е лицеприятен в границите на към 3 минути ", съобщи пред Българска национална телевизия гл. комисар Живко Коцев, основен секретар на Министерство на вътрешните работи.
Прочетете още

Той разгласи и, че има съмнения, че са забъркани и други лица, като е формирано досъдебно произвеждане за персонално укривателство.

" Търсим в оптималната степен да изясним обективната истина за претекстовете, за броя на участниците, за всички лица, които са забъркани в това брутално закононарушение ", добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Той посочи, че спроед анализите по всяка възможност убийството е осъществено в четвъртък на 18 януари вечерта, директно след срещата на Пейо Пеев с неговата брачна половинка и нейната майка, като колата е открита в региона на " Драгалевци " малко по-късно същата вечер.

По думите му бързото намиране на 4-годишното дете, което се изгуби в гората край Радомир, е образец по какъв начин би трябвало да работи Министерство на вътрешните работи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР