Убийството на седем хуманитарни работници от World Central Kitchen може

...
Убийството на седем хуманитарни работници от World Central Kitchen може
Коментари Харесай

IDF трябва да защитава хуманитарните работници. Хуманитарните агенции казват, че израелската армия ги атакува от месеци.

Убийството на седем филантропични служащи от World Central Kitchen може да означи повратна точка в поддръжката за Израел и в дългите несполучливи старания за оказване на помощ на палестинците на ръба на гладната гибел.

Но до момента в който следствието на IDF допуска, че това е изолирана „ сериозна неточност “, растящите жертви, пред които са изправени филантропичните организации по време на войната, сочат вместо това към това, което съгласно тях са систематични пропуски в метода на IDF към отбрана на филантропичните служащи в линията Газа. Според Организация на обединените нации общо 224 филантропични служащи са били убити от началото на войната.

Стачката от понеделник разпали световно отвращение, което прерасна в интернационален напън, принуждавайки Израел да отваряне на нови входни пунктове за филантропична помощ.

Израелски публични лица, в това число министър председателят Бенямин Нетаняху, излязоха с редки изрази на страдание за убийствата, а IDF съобщи в петък, че е отстранила двама висши офицер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР