Убийството на млада жена в столичния хотел Рила е било

...
Убийството на млада жена в столичния хотел Рила е било
Коментари Харесай

Убийството в хотел Рила станало заради отключени психични проблеми, смята криминалист

Убийството на млада жена в столичния хотел „ Рила ” е било извънредно брутално, като евентуално до него се е стигнало поради психологичен проблем, отключил се в съзнанието на задържания за закононарушението след консумация на алкохол и опиати. Това разяснява пред bTV началникът на бранш „ Криминална полиция ” в Столична дирекция на вътрешните работи комисар Ангел Бадънков .
 37-годишен мъж в несъответстващо положение е арестуван за убийството в хотел Рила  Откриха убита жена в столичен хотел
Сигналът за намерено тяло на 24-годишна жена в столичния хотел беше подаден през вчерашния ден малко след 8.00 часа. Задържан по случая беше 37-годишният Димитър Ръжев - другар на убитото момиче. 

Мъжът самичък завел служителите на реда до стаята, където било тялото на жертвата. Комисар Бадънков приказвал с него, при което задържаният признал, че 2-3 дни преди този момент е взел опиати и е пил, а по-късно разказал по какъв начин лишил живота на дамата и какво предизвикал на натрупа по-късно.

„ Явно момчето като е друсало са му се отключили някакви психологични проблеми. Според мен момичето не му е дало никакъв мотив ”, уточни Бадънков.

При описването на самото действие арестантът повтарял „ Трябваше ”, само че полицейският шеф означи, че „ не беше типичният вманиачен, беше здравомислещ и се правеше на вманиачен (…) част от диалозите, които водихме, бяха доста подредени и доста смислени ”.

„ В годината по 1-2 такива случая има. От моя разбор, постоянно това се случва преди Нова година – шесторното ликвидиране, това, постоянно в този интервал се случва ”.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР