Убийството на Алена Щерк не е планирано, смята криминалистът Ботьо

...
Убийството на Алена Щерк не е планирано, смята криминалистът Ботьо
Коментари Харесай

Ботьо Ботев за убийството на Алена Щерк: Не е планирано, нещо е възникнало спонтанно у заподозрения

Убийството на Алена Щерк не е планувано, счита криминалистът Ботьо Ботев. Според него, в случай че е имало подготовка за това ликвидиране, причинителят нямало да работи по този начин налудничаво и рисково като да вземем за пример да кара с часове в нощта на незаконното действие колата на жертвата с натрупа ѝ. Нещо е зародило непринудено у обвинения, с цел да стигне до такова извънредно действие, а и да " укрие " натрупа по този начин неумело, съобщи криминалистът в „ Тази заран “ по bTV.
Според психиатъра Веселин Герев килърът на Алена Щерк не е бил в положение да управлява гнева си, а чашата е преляла след раздялата му с дамата преди месец и той е възнамерявал убийството.
„ Извършителят е един завършен ревнив умопобъркан. Там, където тежките престъпни закононарушения са свързани и с доста огромна свирепост, където жертвата е била принудена да изпитва болежка и действието е осъществено трудно, става въпрос за страсти “, изясни той.
По думите му, когато става въпрос за финанси, просто се работи незабавно – с нож, револвер и по този начин нататък. „ Там, където нещата са доста брутални, става въпрос за страсти и аз по тази причина мисля, че тук става въпрос за една ревнивост на параноик “, означи психиатърът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР