„Убийството на Алексей Петров е престъпление с фактическа и правна

...
„Убийството на Алексей Петров е престъпление с фактическа и правна
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Охранителите на Алексей Петров са преминали през детектор на лъжата, няма подозрения спрямо някой от тях

„ Убийството на Алексей Петров е закононарушение с фактическа и правна трудност поради неговата биография. Налага се да се изследват всички процеси. Не е нужно да се бърза. Имаме две версии, които кумулират голям брой подверсии. Едната е обвързвана с персоналния живот, а другата, че убийството е обвързвано с бизнеса и частната активност на Алексей Петров”, разяснява Живко Коцев, основен секретар на Министерство на вътрешните работи, в ефира на Нова.

„ Това нападение е доста добре проведено, авансово квалифицирано. Алексей Петров е следен, изучаван. И е селекциониран подобаващият миг, с цел да се осъществя това нападение. В миг, когато е бил без защита, в миг, когато в парк „ Витоша” е имало голям брой туристи, които основават удобни условия за анонимност на извършителя”, съобщи основният секретар.

Коцев разясни, че охранителите на Петров са минали през детектор на лъжата. За момента няма съмнения по отношение на някой от тях.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР