Убийството на 59-годишния мъж от видинското село Гъмзово е заради

...
Убийството на 59-годишния мъж от видинското село Гъмзово е заради
Коментари Харесай

Децата убийци от Гъмзово пребили до смърт възрастния мъж заради половин шише ракия

Убийството на 59-годишния мъж от видинското село Гъмзово е поради половин шише ракия. Това разгласи прокурор Владислав Влашев, който е представител на Окръжна прокуратура, предава.
Още по темата
Жертвата е убитa по изключително нечовечен метод. Съдебният доктор е установил, че гибелта е настъпила в резултат на удари с крайници и ръце.

Обвиняемите малолетни са създали признания, само че отхвърлят да е имало предумисъл. Те са известни на органите на реда с дребни обири.

Три от момчетата са арестувани за 72 часа, на 10-годишното е предоставена полицейска протекция, защото е малолетно. 

" Предоставена му е полицейска протекция. Ще бъде разпитано и в " синя стая ", след което ще бъде направено писмо за протекция на детето ", сподели Петър Коцин - шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Видин, представен от.

Влашев добави, че побоят е осъществен след приложимост на огромна количество алкохол от децата, като най-вероятно момчетата са почнали да пият още в Новогодишната нощ, в идващите дни са чествали рожден ден на едно от тях и са траяли да използват алкохол, добавя Българска телеграфна агенция.

 Скрийншот: bTV

Малко по-рано пред bTV кметът на селото Венизел Флоров съобщи, че не е знаел, че убитият е продавал алкохол на деца.

" Непълнолетните не са харесали ракията и са я върнали. Знам, че убитият им е върнал парите. Всичко се е случило поради спор, само че не знаем детайлности ", добави Флоров.

Родителите на малолетните са в чужбина и те се гледат от баби и дядовци. В селото има терзание, че сходно нещо може да се повтори. В него живеят главно възрастни хора.

Убитият е самотноживещ, в селото го познават като работлив и добър човек. Има оранжерия, лозенце и от време на време е работил по стратегии за претовареност към кметството, означи пред Българска телеграфна агенция кметът.

Сигналът за жестокото ликвидиране беше подаден през вчерашния ден към 14:15 часа от двама поданици на село Гъмзово. Те съобщили за нанесен побой на техен съселянин. Очевидците разказали, че видели мъжа вчера към обяд да лежи в двора пред къщата си.

Тежкото престъпление е извършено в късните часове на 1 януари, проверяващите открили четирите момчета от селото.

Прокуратурата през днешния ден ще изиска непрекъснатото задържане под стража на тримата малолетни от тях.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР