Убийство в източния пристанищен италиански град Бари шокира Италия и

...
Убийство в източния пристанищен италиански град Бари шокира Италия и
Коментари Харесай

Убийство на възрастна жена притесни Италия

Убийство в източния пристанищен италиански град Бари шокира Италия и подвигна на крайник службите. Вътрешният министър Марко Минити отпътува за града, с цел да наблюдава от близко следствието и да даде насоки на силите на реда.

84-годишна жена беше убита, до момента в който се разхождала в центъра на красивия град. Службите подозират локалните престъпни структури. При нападението е ранен 20-годишният Джузепе Казадибари. Властите считат, че той е бил същинската цел на офанзивата.

По непотвърдена информация младият мъж е употребявал старата Анна Тарантино като щит против нападателите. Марко Минити съобщи, че убийството на пенсионерката е „ недопустимо “. Той съобщи, че незабавно е необходим отговор и отпор от страна на силите за сигурност.

По всяка възможност става въпрос за война сред две локални престъпни групировки. Кметът на Бари Антонио Декаро съобщи, че „ ние ще реагираме на тази отвратителна офанзива “, осъществена от „ страхливци “. До стрелбата се е стигнало поради война за надзор над наркопазара в района.

Властите показаха, че не могат да разрешат сходни действия да ударят по името на града и страната, която всяка година притегля милиони гости от целия свят. В района, в който е и Бари – Пулия, работят мафиотите от Сакра Корона Унита. Мафиотската конструкция е доста по-малка по мащаби и благоприятни условия от „ Ндрангета “ и „ Коза Ностра “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР