Убийство е било извършено в Бургаско в края на месец

...
Убийство е било извършено в Бургаско в края на месец
Коментари Харесай

След пиянска свада: Мъж е бил убит от свой приятел в Бургаско

Убийство е било осъществено в Бургаско в края на месец март . Това оповестиха преди броени минути от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Те обясниха, че в късните часове на 24 март трима мъже са употребявали алкохол пред питейно заведение в „ Слънчев бряг “. 

Единият от тях забелязал каруца със свои познати, обитаващи помещение към Помпената станция в курорта, ситуирана на 1200 мера западно от бензиностанция „ Лукойл “,и предложил на останалите двама да се реалокират там и да продължат да пият .

Около 01:30 часа на 25 март единият от тримата – 23-годишен престъпно проявен след сдърпване с други от компанията излязъл и се върнал с коса, с която нанесъл удари на останалите двама . Така единият е получил пострадване в региона на главата е бил откаран в УМБАЛ-Бургас и настанен за лекуване, само че след ден и половина престой подписал документи и напуснал болничното заведение .

Впоследствие благодарение на двама другари е бил откаран в родното му село – Войнягово, Карловско, където в ранните часове на 29 март е умрял . По случая в районно управление (на МВР) -Карлово е формирано досъдебно произвеждане.

Вторият потърпевш е получил по-леки пострадвания в региона на тялото и крайници . По случая в РУ-Несебър е формирано досъдебно произвеждане. Извършителят на действието е арестуван. Разпитани са очевидци на случая. Работата по случая продължава.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР