Убийствено секси, Мария Бакалова блесна на парти в Ел Ей!

...
Убийствено секси, Мария Бакалова блесна на парти в Ел Ей!
Коментари Харесай

Бакалова убийствено секси, блести редом до супер звезда СНИМ...

Убийствено секси, Мария Бакалова блесна на празненство в Ел Ей! И то до кои звезди!

Българската актриса, станала известна с ролята си във кино лентата “Борат 2”, който ѝ донесе номинация за Оскар, блесна на необикновена премиера в Лос Анджелис. 24-годишната Мария участва на представянето на мюзикъла на Лео Кара “Анет”, което беше стилизирано като пикник навън - гостите на събитието бяха насядали на одеяла на необятна поляна пред огромния екран.



За това, че е била измежду поканените там, се похвали самата Мария с няколко фрагмента в обществените мрежи. От тях излиза наяве, че дружно с нея на пикника е била и нейната стилистка Джесика Пастър.

Българската актриса беше избрала къса рокля с флорални претекстове и черни боти, за което получи стотици поздравления в обществените мрежи. На една ръка разстояние от Мария на спонтанния пикник бе френската хубавица Марион Котияр, която извършва една от основните функции във кино лентата.

Сред другите огромни имена на събитието бяха Девин Макдауъл, Саймън Хелбърг, Катрин Макнамара и Джефри Бойър-Чапман. Мюзикълът “Анет” бе посрещнат бурно и от публиката в Кан, където беше неговото първо показване.

Той наблюдава историята на комик, който се влюбва в известна оперна певица, а от плода на любовта им се ражда Анет - персонаж, показан от дървена кукла и основан посредством компютърно генерирани изображения на екрана. Именно с тази лента беше открит и целият кинофестивал на Френската Ривиера, където Бакалова отиде, с цел да показа кино лентата “Жените в действителност плачат”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР