Убиването на невинно животно е сред най-ужасните действия, които може

...
Убиването на невинно животно е сред най-ужасните действия, които може
Коментари Харесай

Баща и син застреляха мечка и малките й, докато спят

 Убиването на почтено животно е измежду най-ужасните дейности, които може да извърши човек. Подходящото и тъкмо наказване на причинителя обаче частично облекчава породената от него болежка. Когато татко и синът му убиха семейство американски черни мечки, кармата откри метод да гвъздаде правдивост. 

Убийствата са станали на 14 април 2018 година на остров Естер в залива на Аляска и те са записани на видео. Въпреки че животните не са застрашени, чиновниците на дивата природа в Аляска ги наблюдават.

Бащата, 41-годишният Андрю Ренър, бе наказан на три месеца затвор за ликвидиране на майка мечка и две мечета, а 18-годишният му наследник Оуен Ренър получи 30-дневно изключване от учебно заведение. 

Изглежда, че възнамерявали своето ловно пътешестване от известно време и защото знаели, че няма да има хора, които да станат очевидци на ужасяващата им постъпка, те пътували с лодка, предава Канал 3. 

Те карали ски по планинския скат когато синът прострелял майката пред двете ѝ плачещи новородени. Майката даже носела проследяваща яка. Няколко минути по-късно бащата насочва револвера към дребните и ги прострелва.

И въпреки всичко това, което те не знаеха, е, че всичко е снимано от изследователската камера, сложена отвън обсега им. Тя е сложена за изследване от Службата за горите на Съединени американски щати и Департамента за риба и дивеч в Аляска. Целта на проучването е да се дефинира метода, по който намаляващата бройка на мечките в района се приспособява към засилената човешка интензивност. 

Многобройните 30-секундни клипове разкриха, че младежът е прострелял мечката два пъти в съня ѝ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР