Убиваме най-добрите си деца. Убиваме ги от корупция и някаква

...
Убиваме най-добрите си деца. Убиваме ги от корупция и някаква
Коментари Харесай

Тео Ушев: Убиваме най-добрите си деца от корупция и жестокост

Убиваме най-хубавите си деца. Убиваме ги от корупция и някаква безпричинна свирепост. Така световноизвестният български аниматор Тео Ушев разяснява жестоката злополука, в която дрогиран с отнета брошура опустоши двете девойки в София.

Всеки път е по този начин, непрекъснато се случва нещо, ние се възмущаваме и след няколко месеца се повтаря. Не ни би трябвало война, сами се избиваме, сподели още Ушев.

Българската страна трябваше да се покаже като стожер на справедливостта, тъй като в тази война няма две гледни точки - един агресор влиза и убива почтени, а едни хора се пазят. Агресорът би трябвало да се санкционира. Така той разяснява изгонването на съветските дипломати. Цялата ни политическата система бе по съветски модел - с олигарсите, които се обогатяват на гърба на елементарните хора, обществото бе по безусловно същата структура, просто в по-малки мащаби, тъй като нямаме такива естествени благосъстояния, а се крадяха европейски средства, счита той. Шуробаджанащината ни е по съветския модел, заключи Ушев.

Хората, които работят по 20 часа дневно, са смачкани от необразованите, обединени не от партии, а от корупцията си. Всички посредствени се крепят един различен, другояче са изгубени, до момента в който умните са малко егоисти, малко съсредоточени в себе си, без разговор, изясни Ушев за какво хората го разрешават.

Пред най-големите рецесии сме и вместо да създадат държавно управление и да се борят, смъкват държавни управления и крещят, засегнат е художникът.

Виждаме света като Сляпата Вайша, заключи той. Това е героинята от кино лентата му, за който бе номирина за " Оскар ". Много повече хора в България гледат към предишното, не към бъдещето, а сегашното просто го няма, заключи той. И баничарница да въртиш, би трябвало съгласие, само че нашите политици вместо да оказват помощ на хората да се измъкнем от блатото, им пречат. Ама ние всички ще потънем в това тресавище - и русофили, и русофоби. Диалог ни би трябвало, тъй като даже най-големите съперници могат да седнат и да беседват в името на едно обикновено битие, уверен е актьорът.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР