Убитият в София бизнесмен Петър Христов е човекът, който помага

...
Убитият в София бизнесмен Петър Христов е човекът, който помага
Коментари Харесай

Убитият Христов води Ихтиманския при Цветанов и разкриват Наглите

Убитият в София предприемач Петър Христов е индивидът, който оказва помощ да бъде разкрита бандата Наглите, която в продължение на 3 години отвлече 13 души, умъртви двама, изиска съвсем 40 милиона евро откуп и съумя да прибере в последна сметка над 3 милиона.

Христов, който в далечното минало е бил съучастник с разстреляния на остров Аруба Поли Пантев в бизнес с произвеждане на млечни артикули, става причина за неочаквания пробив в следствието против бандата след голям брой неточности на Министерство на вътрешните работи преди този момент, които попречиха да се случат техните арести.

Приносът на Петър Христов е, че прави връзката сред новия екип проверяващи чиновници на ГДБОП и човек от незаконния свят, непосредствено обвързван с Наглите. Това е Валентин Михайлов-Ихтиманския, който взе участие в някои от отвличанията и в защитата на част от жервите на групата.

Преди да се срещне с антимафиотите, Ихтиманския влиза в постройката на Министерство на вътрешните работи на среща с тогавашния вътрешен министър Цветан Цветанов./24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР