Убитият от двамата братя Димитър и Ангел Димитрови 57-годишен Алекси

...
Убитият от двамата братя Димитър и Ангел Димитрови 57-годишен Алекси
Коментари Харесай

Убитият Алекси захвърлен чисто гол в Караджалово

Убитият от двамата братя Димитър и Ангел Димитрови 57-годишен Алекси Ангелов е бил пренебрегнат чисто гол в махалата на село Караджалово. Това стана ясно по време на гледането на мярката за неотклонение на двамата в Пловдивския областен съд. На въпрос на БЛИЦ дали има следи от обезчестяване, юристите отхвърлиха. Но споделиха, че става въпрос за ликвидиране за наставление. Запитани дали убиват всекиго, който считат, че им е откраднал нещо, двамата братя замълчаха.

Съдът реши двамата да останата в ареста.

Както БЛИЦ заяви, на 5 август 2015 година е получено известие на тел. 112 за човек в безпомощно положение – с подутини по лицето и кървящи рани по тялото.

Алекси Ангелов е открит полумъртъв в центъра на селото, в локви кръв. Преди зверския побой двамата братя го срещнали на полето, били го набедили, че преди време е отмъкнал животно от тях. Там го атакували с колове и пръти, след това го замъкнали в Караджалово и го изоставили.

Както БЛИЦ заяви, Ангелов е умрял в болничното заведение. Аутопсията ще даде изясненост за точната причина за гибелта, само че се допуска, че индивидът е умрял от черепно-мозъчна контузия. БЛИЦ разбра от медици, че черепът му е бил натрошен.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР