Убитият е бил извикал майстори за поставянето на вратата, а

...
Убитият е бил извикал майстори за поставянето на вратата, а
Коментари Харесай

Жестокото убийство на Женския пазар - заради скандал за врат...

Убитият е бил извикал майстори за слагането на вратата, а обвиненият за кървавото закононарушение не е бил склонен с това

Провеждат се разпити на очевидци на убийството, което бе осъществено в региона на Женския пазар през днешния ден по обед. Това оповестиха проверяващите на брифинг за закононарушението. Убитият е мъж на 41 години, оповестиха още проверяващите. Мъжът е откаран незабавно в " Пирогов ", само че е умрял още преди да влезе в реанимацията. 

От откритото досега е ясно, че се касае за битов скандал, който е назрявал обратно в годините. Това съобщи гл. инсп. Николай Станчев, шеф на бранш " Разследване на престъпни закононарушения “ в Столична дирекция на вътрешните работи.

„ Скандалът е за монтиране на една врата в един кулоар “, добави той. Причината - убитият е бил извикал майстори за слагането на въпросната врата. А обвиненият за убийството не е бил склонен с това. 

Разследващите вършат огледи на местопроизшествието и в жилището на арестувания.  

Той е бил задържан в региона на убийството, като е бил разпознат от служителите на реда по показанията на очевидците. 

Нито жертвата, нито обвиненият не са имали позволение за владение на оръжие, прецизираха от полицията. 

Има подавани сигнали и от жертвата, и от причинителя за разнообразни спорове, които са се случвали сред тях обратно във времето. Става въпрос както за вербална, по този начин и за физическа експанзия. И двамата нямат престъпни регистрации. 

Разследването е за съзнателно ликвидиране, осъществено по метод и със средства, изключително рискови за живота на мнозина. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР