Убитият данъчен шеф Иво Стаменов предупредил приживе службите и прокуратурата,

...
Убитият данъчен шеф Иво Стаменов предупредил приживе службите и прокуратурата,
Коментари Харесай

Фрог: Убитият данъчен предупредил приживе службите, че го следят

Убитият данъчен началник Иво Стаменов предизвестил приживе службите и прокуратурата, че го наблюдават. Това разкриха пред Фрог нюз проверяващи.

Веднага щом усетил „ опашка ” след себе си, началникът на отдел „ Фискален надзор ” пуснал сигнал до Министерство на вътрешните работи и държавното обвиняване. Оттам, обаче не създали нищо по жалбата. Не е ясно дали ченгетата са я пренебрегнали и не са си мръднали пръста по нея, или са направили някаква официална инспекция, само че не са достигнали до съответни данни. Информацията за следенето на Иво Стаменов усърдно се укрива от органите на реда, описаха източниците ни. Те са безапелационни, че в случай че казусът е бил взет драговолно, данъчният началник е можел да бъде избавен. Стоменов беше показно прострелян на 18 декември м. година в София, а малко по-късно умря от раните си. 

Това не е изолиран случай, при който до Министерство на вътрешните работи да доближават данни за готвено нападение, само че органите на реда да проспят сигнала. Класически образец е убитият от групата „ Килърите ” великотърновски предприемач Петър Лупов. До полицията доближават сигнали, че предприемачът Георги Вълев е поръчал изтезанието му. Информацията съответствува с палеж на колата на Лупов и зверския му побой. Никой, обаче не обръща внимание на тази информация. Малко по-късно юристът е погубен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР