Убитите са семейство - съпруг, съпруга и майка на съпруга.

...
Убитите са семейство - съпруг, съпруга и майка на съпруга.
Коментари Харесай

Ето Какво Се Случва С Детето На Избитите В Чикаго Българи!

" Убитите са семейство - брачен партньор, брачна половинка и майка на брачна половинка. Те имат и дете, което към този момент е пълнолетно и не е било в жилището по време на стрелбата. То е в сигурност ", заяви още консулът.

Според Анчев хората в българската общественост нямат потребност от директна физическа помощ, с изключение на околните на починалите.

" Отзвукът на случилото се в нашата общественост е огромен. Безспорно го одобряваме по доста драматичен метод. За страдание, Чикаго минава през интервал, в който престъпността е доста висока ", означи консулът.

Припомняме, че във връзка със стрелбата в жилищна постройка в Чикаго, при която мъж е прострелял четирима души, а пети е в сериозно положение, можем да потвърдим, че три от жертвите - две дами и един мъж, са български жители. Това оповестиха от пресцентъра на Външно по-рано през днешния ден.

Инцидентът станал в събота към 5 ч. следобяд в жилището на фамилията на улица " Уест Ървинг Парк " в Чикаго. Властите не престават да събират информация за това, което се е случило.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР