Ubisoft продължава с чудесните си маркетингови стратегии и организират безплатен

...
Ubisoft продължава с чудесните си маркетингови стратегии и организират безплатен
Коментари Харесай

Играйте безплатно Rainbow Six Siege през уикенда

Ubisoft продължава с чудесните си маркетингови тактики и провеждат безвъзмезден уикенд за Rainbow Six Siege.
Наскоро студиото анонсира старта на втория сезон на третата година на играта с Operation Para Bellum. Това ще донесе напълно нова карта – вила в идиличната италианска провинция, двама нови отбранителни оператора от локалните специфични елементи за сигурност и новата система Pick & Ban.

Следвайки традицията, можеше да чакаме, че скоро след анонса ще последва и безвъзмезден уикенд за Rainbow Six Siege, което и се случва. Той ще важи от 17-ти до 20-ти за PC и с един ден повече – от 17.05 до 21.05 за притежателите на конзоли.

Подобно и на други сходни акции, играта ще е понижена на половина в идващите дни, а в случай че ви е харесало това, което виждате и се възползвате от промо акцията, напредъкът, който сте създали по време на безплатния уикенд ще се придвижи в главната игра. 50-процентовото понижение важи за Standard, Advanced, Gold и Complete изданията на играта. За PC версията промоцията продължава от 17-ти до 21-ви, а за конзоли – от 17.05. до 28.05.

И не забравяйте, че на 19-ти и 20-ти този месец в Атланта ще се проведат финалите на про лигата на Rainbow Six Siege. Включете се по това време в Twitch канала на играта, с цел да гледате събитието и да научите доста детайлности за идващото допълнение към Rainbow Six Siege.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР