Ubisoft продължава да ни доказва, че провеждат едни от най-добрите

...
Ubisoft продължава да ни доказва, че провеждат едни от най-добрите
Коментари Харесай

Ubisoft представи видео ръководство към The Division

Ubisoft продължава да ни потвърждава, че организират едни от най-хубавите маркетингови тактики с ново видео и речник на главните термини в The Division.
Ubi може и да стартира работа по The Division 2, само че сървърите на първата игра няма да бъдат изключвани скоро, нито пък студиото има намерение да я изоставя. В опит да притегли нови и нови играещи към света на The Division, Ubisoft разгласява тези дни специфичен речник на главните термини, които би трябвало да знаете, в случай че желаете да оцелеете в света на играта, дружно с дълготрайно видео, представящо многото достолепия на играта.

„The Division ви води в Ню Йорк, заловен в смъртоносната хватка на цялостен колапс. С опитите ви да овладеете обстановката и да усилите позициите на своя сътрудник, вашите познания за хората, местата и нещата от играта ще ви бъде доста потребно. Ние събрахме част от основните термижи и ги групирахме въз основа на няколко разнообразни стадия в живота ви като сътрудник от The Division“, пишат от Ubisoft.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР