Ubisoft представи в ново видео италианската вила, която ще е

...
Ubisoft представи в ново видео италианската вила, която ще е
Коментари Харесай

Ubisoft показа полето на битките в следващото допълнение към Rainbow Six Siege

Ubisoft показа в ново видео италианската вила, която ще е поле на бойните дейности в идната карта към Rainbow Six Siege, Operation Para Bellum.
Анонсирана при започване на този месец, Operation Para Bellum ще ви води в тихата италианска провинция, където ще стане горещо, когато елитните бойци влязат в битка със своите съперници. За страдание, няма никакви детайлности за това ново допълнение към стратегическия шутър на Ubi, само че по-нетърпеливите от вас ще могат да научат доста неща за Operation Para Bellum, в случай че се включат в Twitch канала на играта по време на финалите на Rainbow Six Siege лигата на 19-ти и 20-ти този месец.

Красивата италианска вила и покрайнината оферират голям брой благоприятни условия за пердах, както отблизо и приблизително разстояние, по този начин и от по-далечно. Самата постройка е с задоволително комплицирана отвесна конструкция, като осбено усещане прави високата кула. Вземайки поради и вкопаната в земята винарна, то значи, че Operation Para Bellum ще предложи развлечение на цели пет етажа. Другите достолепия тук ще са специфични тайници и витите стълби, тунели и изцяло разрушаеми етажи!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР