Убиха първия ми приятел пред очите ми. Бяхна 16. Не

...
Убиха първия ми приятел пред очите ми. Бяхна 16. Не
Коментари Харесай

Певицата Лияна разкри потресаващи подробности за живота си, свързани с побоища и дори убийство

" Убиха първия ми другар пред очите ми. Бяхна 16. Не знам за какво се случи. "

Това беше част от изповедта на фолк певицата Лияна пред Мон Дьо по Нова тв.

``
реклама

" Всеки ден минавам около това място. Допреди 5-6 години си обръщах главата. След това трябваше да оповестя, че съм бременна, само че задържаха бащата на щерка ми. Някой ми лиши фантазиите още веднъж. "  

Махмуд Йозджан е бащата на дeтето й, напомни интервюиращият.

" Той има право да изпитва яд към мен. Аз му дадох честност, честност, дете, вяра, даже техните дами не биха им дали това. Аз бях в апогея на кариерата си. Дадох му вяра, че ще бъдем дружно някой ден. Но аз по този начин и не съумях да заживея в Турция. Започнах да изпадам в меланхолия, която беше животозастрашаваща. Започнах да подвигам температура, да слабея, аз тъгувах, бях изгубила смисъла, никой доктор не знаеше какво ми е. Нещо ме дърпаше тук. Той нямаше метод да пристигна в България. Това не трябваше да рефлектира върху нас, аз бях буфер, той губеше контрол. Не ми е причинявал физическа болежка. Той е индивида, поради който се отхвърлих от всичко. Не е имал директна интервенция в идващите ми любови, аз просто правех паралел и разбирах, че той е доста по-светъл облик. 

С последния ми другар бяхме цялостни противоположности. Дори преди сватба не можахме да се разберем. Всяко едно възприятие има живот, в случай че не инвестираш в него, то умира. "

Един от партньори й беше Благой Георгиев.

" На всички тези хора подарих малко душа. Научих се да обичам себе си. Вече нямам потребност от обич, от мъж. Мъжете не ценят, те те вършат подвластна, подчинена, отнасят се тиранично. Съжалявам, че моето детенце взе участие във всичко това.

Бях едно момиче, което си мечтаеше за други светове. Обществото също е отговорно. Ако управляващите ни защитаваха, доста от нещата, които се случваха на мен и други дами, нямаше да се случват. 
Искам да имам опцията да основа още едно дете и да си го отгледам сама ", показа пред камерите певицата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР