Убиха млада жена в столичния квартал "Надежда", подробности МВР показа

...
Убиха млада жена в столичния квартал "Надежда", подробности МВР показа
Коментари Харесай

Трагедия! Убиецът от Надежда застреля дете

Убиха млада жена в столичния квартал "Надежда ", детайлности Министерство на вътрешните работи сподели мъжа, избягал от кървавия апартамент в "Надежда "

Откриха простреляни мъж и дете в региона на бензиностанция край Горни Богров. По-късно стана ясно, че едногодишното момиченце е умряло.

Вероятно се касае за търсения мъж по отношение на убийството на млада жена в столичния квартал " Надежда ", както и тяхната щерка.

Сигналът за откритите простреляни мъж и дете е подаден към 23.20 часа. Веднага към мястото са изпратени коли за спешна помощ, които са ги транспортирали в болница. Вероятно мъжът е прострелял детето в главата, след което самичък се е прострелял.

Тялото на 23-годишна жена бе открито в жилище на улица " Бели Дунав " в столичния квартал " Надежда ". Родителите на младата жена я разкрили простреляна в жилището, сигналът е подаден минута след 18.30 часа в понеделник. Веднага към адреса били ориентирани екипи на полицията и Спешна помощ, а пристигналите на място медици открили, че дамата е мъртва. Тя е имала огнестрелни рани, оповестиха от полицията.

Шефът на Столичната дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов сподели, че се търси някогашният другар на дамата, като добави, че полицията не може да каже дали той е възможният причинител на убийството, а го търси за изясняване на събитията към тежкото закононарушение. От думите на Иванов стана ясно, че мъжът е 26-годишен чиновник в охранителна компания, който има законно притежавано оръжие и не е престъпно проявен. Иванов добави, че се търси и едногодишната щерка на мъжа и починалата жена, като детето евентуално е с него.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР