Убиха 3-годишния син на депутата от Киевския областен съвет и

...
Убиха 3-годишния син на депутата от Киевския областен съвет и
Коментари Харесай

Убиха 3- годишния син на украински политик

Убиха 3-годишния наследник на депутата от Киевския регионален съвет и предприемач Вячеслав Соболев.  Детето е простреляно от незнаен причинител, разкрил пукотевица по автомобила на политика.

Детето е умряло в колата за спешна помощ, на път за болничното заведение , заяви пресслужбата на киевската полиция, представена от Българска телеграфна агенция.

В украинската столица незабавно стартира полицейска спецоперация по търсене на стрелеца.  Следователите квалифицират случая като съзнателно ликвидиране  и започнаха наказателно произвеждане.

Преди 15 години Соболев е бил заместник-кмет на източния украински град Донецк, след това е работил в украинския Съвет за национална сигурност и защита. Бил е и заместник-шеф на управителния съвет на украинската енергийна компания „ Нафтогаз ”. От 2015 година е народен представител в Киевския регионален съвет от Блока на Петро Порошенко – някогашния президент на Украйна.

 

/topnovini.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР