Убиецът от Сопот бе доведен днес в пловдивския окръжен съд

...
Убиецът от Сопот бе доведен днес в пловдивския окръжен съд
Коментари Харесай

Този е убиецът от Сопот

Убиецът от Сопот бе доведен през днешния ден в пловдивския областен съд с белезници, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. След малко магистратите би трябвало да решат дали да го оставят в ареста.

Преди дни Окръжна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен въпросния Николай Т., на 46 година, за това, че на 07.08.2022 година в Сопот съзнателно е умъртвил 58-годишната Марияна К. - закононарушение по член 115 от Наказателния кодекс.

По делото е открито, че Николай и Марияна имали близки връзки и живеели на фамилни начала в Сопот. Вечерта на 6 август 2022 година двамата отишли на посетители на другар на Николай. Там използвали алкохол и сред тях зародил скандал.  

На 07.08.2022 година към 2.00 часа тръгнали да се прибират към дома си, като по пътя траяли да се карат. В региона на стадиона в Сопот Николай нанесъл голям брой удари на дамата в региона на главата и тялото и тя изпаднала в безпомощно положение. 

Мъжът я изоставил и се прибрал в жилището си. На същия ден към 7,10 часа един от охранителите на стадиона я разкрил и подал сигнал в полицията. Пристигналите на място екипи открили, че дамата е умряла.

По делото са осъществени голям брой дейности по следствието - оглед на местопрестъпление, разпити на очевидци, приобщаване на материални доказателства, назначение на експертизи и други. Разследването е в дейна фаза.

Николай е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура-Пловдив, в границите на които ще бъде преценено внасяне на искане в съда за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на него.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР