Убиецът на деца Колин Пичфорк се хвалеше с лошата си

...
Убиецът на деца Колин Пичфорк се хвалеше с лошата си
Коментари Харесай

Убиецът на деца Колин Пичфорк се хвалеше с лошата си слава, преди да бъде върнат отново в затвора

Убиецът на деца Колин Пичфорк се хвалеше с неприятната си популярност пред пробационния личен състав, преди да бъде свикан още веднъж в пандиза, разкриват документи.

Чудовището, 63, сподели на шефовете на пробационен дом, че „ тя не би се справила с подобен почитан случай като неговия [случай] преди “. И ръководителите на предварително освобождение считат, че той се е „ наслаждавал на известната си популярност “, откакто е бил освободен от пандиза. Свежи детайлности се появиха, откакто Съветът за предварително освобождение беше подредено да даде нов късмет на независимост на садистичния палач.

Pitchfork - вкаран в пандиза през 1998 година за обезчестяване и удушаване на 15-годишните Линда Ман и Доун Ашуърт - хленчеше, че решението следва да бъде анулирано. Сега ще се организира ново чуване за условно освобождение, което може да разреши на чудовището да бъде освободено от пандиза.

В документите, забелязани от Mirror, стана ясно, че Pitchfork „ е показал „ доказателство за величественост и податливост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР