Убиецът на българското семейство в Кейптаун е бил истински професионалист

...
Убиецът на българското семейство в Кейптаун е бил истински професионалист
Коментари Харесай

Килърът на българското семейство в Кейптаун бил професионалист, полицията в ЮАР с горещи разкрития

Убиецът на българското семейство в Кейптаун е бил същински експерт и е употребявал ауспух, той е бил квалифициран за закононарушението. Това оповестяват локалните медии, базирайки се на полицейкси източници.  Полицията откри телата на Неси Пеева и Анджело Димов в наетия от тях дом в Берглиет.  От къщата им са били взети преносими компютри и мобилни телефони.   " Той ги е прострелял начело, те са го видели и са приели ориста си ", разяснява проверяващ, участвал на огледа.  Едно от кучетата на фамилията също е убито, въпреки че съседите са показали в показанията си, че не са чули нищо, написа Блиц.  

Полицията разкрива и друга забавна детайлност - неотдавна е бил обран и бизнеспартньорът на Димов. След това той си бронирал стъклата и се обзавел с по-висока и постоянна ограда.  На питане от страна на локални медии в Кейптаун, от българското посолство в Претория са декларирали, че детето на Неси и Анджело е в безвредни ръце. " Що се отнася до нещастието с българските жители Незабравка Пеева и Анджело Димов, бихме желали да уведомим, че се грижи за малолетното им момиче ", пишат от посолството и твърдят, че към този момент са открили връзка с околните на фамилията. Както БЛИЦ писа, Димов е бил изправен пред съда по дело за машинация с кредитни карти. Според източници от следствието той бил извънредно добър в правенето на разнообразни устройства за скимиране на карти.  

Неси Пеева е била извънредно известна персона. Тя е развивала личен бизнес като декоратор на торти. След като схващат за гибелта й, десетки нейни другари пишат съболезнователни послания, изразявайки обичта си към Неси.  Всички те разказват Неси като извънреден човек, доста надарена и признават, че е оставила диря в живота им.  От страницата на Неси във Facebook фактически си проличава гения й в декорацията на торти. Интересна е, обаче, друга детайлност - тя и момиченцето имат голям брой фотоси от разнообразни мероприятия, само че Анджело Димов не се появява на никое място.

Приятели на Неси споделят пред локалните медии, че тя се отдръпнала от него през последните месеци. Жената не приемала метода му на живот с шумни празненства и купони с алкохол и опиати. Затова и отказвала да го съпровожда където и да е. Красивата българка се среща с Анджело преди време и заживява с него. Ражда им се дъщеричка, момиченцето сега е в първи клас. Семейството е живеело дружно със сина на Анджело от първия брак, който отпътувал за България да се лекува след злополука.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР