Убиецът на 67-годишния Атанас Николов в хасковското Гарваново и родата

...
Убиецът на 67-годишния Атанас Николов в хасковското Гарваново и родата
Коментари Харесай

Искат убиеца на 67-годишния Атанас вън от Гарваново

Убиецът на 67-годишния Атанас Николов в хасковското Гарваново и родата му да бъдат изселени от там желаят поданици на селото.

Възрастни, които живеят сами признават, че след трагичния случай, към този момент са опасяват. Родители на дребни деца също не крият, че са обезпокоени към този момент да ги пускат сами.

Има и такива, които настояват, че и килърът и жертвата не били нападателни хора, а Александър не се задържал доста в селото, защото търсел прехранване на други места, в това число и в чужбина.

Задържаният за убийството също е татко на две деца. След развода си живеел на фамилни начала с жена в селото, а децата отглеждала майка му. Той е с чисто правосъдно досие, като до момента е засичан от полицията единствено, че употребявал нерегистрирано транспортно средство.

Сред версиите на гарвановци е и, че причина за зверството са също алкохол или дрога. Не може човек в обикновено положение да убие с такава свирепост, разясняват те.

В Гарваново описват, че възрастният мъж живеел самичък и отглеждал свине, като наемал и хора от селото. Той се придвижвал мъчно поради заболяване и получавал храна от обществения патронаж, която му носили дами от селото. Те попаднали на злокобната панорама в къщата, когато откакто няколко часа Атанас не отговарял на повикванията им, а в дома светела лампа, влезнали, с цел да ревизират какво се случва.

В едно хората от хасковското село Гарваново са категорични- желаят упрекнатият за убийството на 67-годишния Атанас да получи най-тежкото наказване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР