Убиец на дете в Калифорния, който според съобщенията е пребил

...
Убиец на дете в Калифорния, който според съобщенията е пребил
Коментари Харесай

Убиецът на малко дете в Калифорния ще излезе на свобода, освен ако губернаторът Нюсъм не отмени комисията за условно освобождаване: „Сериозна опасност“

Убиец на дете в Калифорния, който съгласно известията е пребил 3-годишния наследник на приятелката си толкоз зле, че е претърпял десетки травматични пострадвания, строшен кости и „ пулверизирани “ органи, е една крачка по-близо до излизането на независимост, откакто държавни чиновници утвърдиха условното му освобождение макар обещанието на прокурора да го държи зад решетките до края на живота му.

Единственият късмет да съблюдава тази клетва в този момент е в ръцете на губернатор Гавин Нюсъм.

Патрик Гудман, който в този момент е на 49 години, умъртви Илайджа Сандерсън при започване на декември 2000 година Съдебният доктор откри, че някои от пострадванията са породени от неведнъж замахване на детето с китката му в стена.

През декември се организира чуване за условно освобождение, където офисът на окръжния прокурор Брук Дженкинс оспори освобождението на Гудман. Критиците станаха по-шумни, откакто уеб сайтът за социална сигурност в Сан Франциско разгласява стенограмата в сряда.

„ Надявам се, че е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР