Убиец, който удуши пияна 20-годишна девойка само два часа след

...
Убиец, който удуши пияна 20-годишна девойка само два часа след
Коментари Харесай

Мъж съблазни девойка след нощен клуб и я удуши по време на любов

Убиец, който удуши пияна 20-годишна госпожица единствено два часа след запознанството им на автобусна спирка, се предал в полицията с думите: " Сторих нещо извънредно ". 32-годишният Марк Брюс умъртвил Хлои Миазек в своя апартамент в Абърдийн девет дни след рождения й ден, написа Мирър, съобщи Блиц.

В същия ден Хлои пиела с другари в нощен клуб, само че не си направила сметката с алкохола и я изгонили. Тогава тя отишла на автобусната спирка, където след няколко минути се доближил Марк, който пиел в близкия пъб. Между дамата се завързал диалог и по-късно двамата отишли в жилището на мъжа.Оказало се, че двамата имали общо користолюбие - еротическата асфикция, от която починала девойката по време на обич. Няколко часа по-късно мъжът попаднал на запис на охранителни камери, когато напуснал жилището си и ходел по улиците в продължение на час, преди да отиде в полицейския сектор.



Следствието открило, че момичето издъхнало за няколко секунди. Марк се признал за отговорен по обвиняване в ликвидиране. Присъдата му ще бъде оповестена на 5 април.

" Загиналата сама е желала да опитва асфикция по време на любовни милувки. Нейният някогашен сътрудник постоянно отказвал. Не желая по този метод да кажа, че сама си е отговорна за нещастието си, само че това е значим фактор. Съдът признава, че обвиненият не е имал желание да я убива, " твърди отбраната му.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР