Убеден съм, че сме създали необходимата организация, за да овладеем

...
Убеден съм, че сме създали необходимата организация, за да овладеем
Коментари Харесай

Ананиев: Създали сме организация за овладяването на морбили

Убеден съм, че сме основали нужната организация, с цел да овладеем този развой. Това сподели министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев пред Българска национална телевизия по отношение на записаните случаи на морбили в страната ни.
„ Изпратили сме подробни инструкции на Районните здравни инспекции тъкмо какво да правят в съответните случаи. Най-важното сега е, че сме обезпечили нужните ваксини за морбили “, добави министър Ананиев.
По думите по този начин даже да се направи изключителна имунизация на децата, които не са имунизирани, за тях има обезпечена ваксина.
„ Обръщам се към родителите на дребните деца и ги апелирам освен като министър, само че и като човек и дядо на три прелестни внучки – ваксинирайте децата си. Ваксината не е зложелател на децата. Тя ги защищава от остри болести, които могат да дадат резултат по-късно, когато пораснат. Това може да даде отражение и на дечицата, с които те контактуват. Затова се обръщам към родителите – дано да имунизират своите деца. Това ще им обезпечи крепко и щастливо детство “, акцентира министър Ананиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР