Убеден съм, че от новия сезон ще може Левски да

...
Убеден съм, че от новия сезон ще може Левски да
Коментари Харесай

Стоилов: От новия сезон Левски може да е в битката за челото

" Убеден съм, че от новия сезон ще може Левски да е в борбата за челото, където е привикнал да бъде. Знам опциите на другите тимове, само че когато Левски има своите последователи, има вярата в тима и когато аз и футболистите сме 100 % ангажирани към работата в тима, нещата могат да се получат ". Това съобщи треньорът на Левски Станимир Стоилов по време на срещата с последователите на отбора в Петрич през днешния ден.

Стоилов и изпълнителният шеф на " сините " Ивайло Ивков се срещнаха с почитателите на тима в югозападния град като част от акцията " Левски е безконечен ". " В момента се вършат неимоверни старания от целия клуб, с цел да може да получим лиценз. Най-голямата заслуга за това е на последователите, които подаряват ежесекундно нещо за клуба. Надявам се с тези дарения да продължим всички и след няколко дни да може господин Ивков умерено да разгласи, че сме получили нужния лиценз и по-късно да тръгнем по пътя на надграждането, което няма да е по никакъв начин лесна стъпка. Знам, че левскарят го интересува най-много по какъв начин ще играе тимът ", сподели Стоилов.

" Мисля, че към този момент има една непоклатимост и на терена, и в администрацията нещата се нагласят. На мен повече силата ми е да приказвам за терена и резултатите - имам огромни очаквания и фантазии, не ми се желае да върша огромни обещания, мога да обещая единствено работа и почтеност, нищо повече. Целта е да се опитаме да се класираме за евротурнирите, тя е малко пресилена с оглед от кое място стартирахме ", добави той.

" Тая дума лиценз към този момент ми омръзна, ненавиждам я, към този момент съм извънредно изтощен от тия месеци, виждат ми се години ", призна Ивков пред почитателите.

За Левски следва нова контролна среща - в сряда от 16:00 часа " сините " посрещат на " Герена " втородивизионния Септември София. Вчера Левски направи тъждество 1:1 със Созопол в друга инспекция. Следващият формален мач на отбора е в неделя, 3 април, от 17:30 часа против Пирин в Благоевград.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР