Убеден съм, че нито партия ГЕРБ, нито БСП стоят зад

...
Убеден съм, че нито партия ГЕРБ, нито БСП стоят зад
Коментари Харесай

Таско Ерменков смята, че нито ГЕРБ, нито БСП стоят зад сделката с ЧЕЗ

Убеден съм, че нито партия ГЕРБ, нито Българска социалистическа партия стоят зад договорката, могат да стоят обособени мастити фигури, само че партиите като такива, мощно се колебая да стоят .
Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия Таско Ерменков от Българска социалистическа партия по тематиката за това кой стои зад договорката с ЧЕЗ.
Припомняме, че през вчерашния ден (8 март) депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски прочете декларация от парламентарната естрада, като съобщи, че зад Гинка Върбакова стоят освен Българска социалистическа партия, а и ПЕС – Моника Йосифова е създателят на атачмънта в прессъобщението от купувача на ЧЕЗ. По-късно Моника Станишева опроверга информацията.
Все едно госпожа Върбакова е дипломат на държавното управление със специфични компетенции за тази договорка . Аз мощно се надявах, че сътрудниците от ГЕРБ няма да се солидаризират с този, който четеше декларацията в Народното събрание. Нека зад спекулацията, че Българска социалистическа партия стои зад приватизацията на ЕРП-тата, да не злоупотребяваме, разяснява още Ерменков.
По думите му когато страната влезе в договорката и купи надзорен пакет от Гинка Върбакова, става съизвършител в тази договорка. Идеята е следната: страната или изкупува целия дял, или не се занимава с тази договорка. Не приказваме за национализация . Ако другите ЕРП-та тръгнат да продават, би било обица за ухото страната да се включи с дялове в покупко-продажбите , разсъждава още Таско Ерменков.
Не виждам огромният спор къде е, кой на кого пришива договорката, тъй като тя е сред две частни компании. Не имало никаква публична преписка през 2017 година от Чехия за договорката с ЧЕЗ. Аз съм спокоен, че българските служби ще извършат съответно и правилно инспекции, сподели и депутатът от ГЕРБ Александър Иванов .
За мен не е най-хубавият вид страната да влиза в бизнеса, разясни още той.

Аз не разясня клира и държанието на висши духовници. Каквото и да е било държанието на патриарха, не мога да приема вицепремиер в България обществено да дава оценки за патриарха, уточни Таско Ерменков по отношение на визитата на съветския патриарх Кирил, която провокира напрежение и остри реакции.
Ние би трябвало да сме признателни на всички, които са ни помагали. Въпросът е държавният ни глава като представителна функционалност по какъв начин е реагирал на това изявление. Това е наш празник и ние решаваме на кого да благодарим в последна сметка, стана ясно от думите на Александър Иванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР