“Убеден съм, че никой от моите играчи не е достигнал

...
“Убеден съм, че никой от моите играчи не е достигнал
Коментари Харесай

Пиоли за нивото на Милан, завръщащите се играчи, Ибра, трансферните цели и ШЛ

“Убеден съм, че никой от моите играчи не е достигнал цялостния си капацитет. Можем и би трябвало да се подобрим много, както и да работим доста старателно, с цел да го създадем. Трябва да вземем играчи, които са функционални за стила ни на игра. Необходимо е да сътворяваме благоприятни условия и да намираме верните решения на подобаващото място. Сигурен съм, че този тим има огромно поле за възстановяване. Всичко, което направихме предишния сезон, ни разреши да осъзнаем по-добре нашите капацитет и умения, само че ще би трябвало да продължим да се подобряваме и да покачваме равнището си, в случай че желаеме да продължим да печелим.

На кои позиции би трябвало да се подсилим? Нужно е да се възползваме от актуалната ни обстановка. се завърна след приказен сезон. Той е мощен състезател и ще способства с физика, която ни липсваше в някои мачове. също пристигна, той е забавен млад футболист, за който би трябвало да преценим къде е най-добре да го използваме. Ще забележим какви решения са разполагаем и какво предлага пазарът. Директорите имат доста кадърен и деликатен клуб зад тила си. Златан Ибрахимович? Знаете какво мисля за него. Чух се с него тази заран и се оправя добре. Възстановява се от сериозна травма и се надявам, че ще мога да работя с него още веднъж. Той договаря за нов контракт и нека да ми бъде разполагаем допустимо най-скоро.

и? Говорим си за двама доста разнообразни играчи, само че аз знам, че имаме доста способни шефове, които ще вземат това решение, което най-добре приляга на тима.? Не знам, направи добър сезон. Ръководството ще направи всичко по силите си. Схема с трима в отбрана? Предвид нашите характерности, това може да бъде положително решение и ще се опитаме деликатно да развием тази концепция. Завръщането на е значимо. Много ми липсваше на терена и отвън него. Радвам се, че се върна. Ще се нуждае от време, само че той е добре.

Предишният сезон в Шампионската лига ме научи на доста. Не мисля, че сме прекомерно надалеч от това да бъдем конкурентоспособни в шампионата. Не считам, че е допустимо сега да мислим, че ще завоюва ШЛ. Не обичам да приказвам за бюджети и пари, само че има тимове като и, които могат да похарчат за един футболист повече, отколото ние плащаме за всичките ни попълнения. Мисля, че е мъчно да се състезаваме с британските тимове,, и. Аз обаче съм убеден и имам вяра, че моят тим израсна след този сложен опит в ШЛ. Целта ни е да бъдем конкурентоспособни и в Европа ”, разяснява Пиоли.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР