Убеден съм, че богатият опит и широка компетентност ще помогнат

...
Убеден съм, че богатият опит и широка компетентност ще помогнат
Коментари Харесай

Маринов към новия ректор на академията на МВР: Бъдете новатор

Убеден съм, че богатият опит и необятна подготвеност ще оказват помощ на проф. Тимчев да се оправи чудесно с управлението на Академията на Министерство на вътрешните работи и в одобряването на традициите в образованието в единственото по рода си у нас образователно заведение. Това съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов при представянето на новия ректор пред преподаватели и курсанти. Временно назначеният на длъжността проф. Любомир Тимчев, лекар на науките, е прочут със своите научни търсения и разработки. Неговите учебници са високо ценени и от експерти и специалисти в региона на националната сигурност. Много генерации курсанти и чиновници са имали достойнството и удоволствието да бъдат негови обучаеми – напомни министър Маринов. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В наличието на шефовете на основни дирекции в Министерство на вътрешните работи, вътрешният министър благодари за службата на досегашния ректор доцент доктор Неделчо Стойчев, оставил добра основа за надграждане в бъдеще, и акцентира, че от неговия правоприемник ще чака да вкара динамичност в образованието и да откри баланс сред теорията и практиката: Стремежът е, с изключение на лектори, пред курсантите да застават и чиновници, работили по съответни случаи, с цел да срещат бъдещите служители на реда и пожарникари с елементи от практиката.

Академията на Министерство на вътрешните работи е образователно заведение, утвърдило се през годините и заема челни позиции в рейтингите на обособени специалности. Дългогодишната традиция и приемствеността във връзка с научните проучвания и тяхното приложение в практиката е основала добър преподавателски състав и висок стандарт на образование. Дисциплината също е значителен фактор за триумфа, означи още вътрешният министър. Младен Маринов благодари на преподавателския екип за постигнатото досега и изрази убеденост, че Академията на Министерство на вътрешните работи ще продължи да се развива в добър дух и екипът дружно ще работи интензивно за повишение на качеството и практическата ориентировка на полицейското и пожарникарско образование.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР